Friday!

Helo everyone! 
Senast jag bloggade har jag målat och slipat stolar,igen! -.- det börjar bli ganska tråkigt haha. Anledningen till att vi måste göra det så många gånger är ju för att lacken ska sitta bättre eller något sånt! Men måste erkänna att det är mycket smidigare att lacka stolen om och om igen än att köpa nya! 
Idag har vi bara målat ett bord här hemma och så har vi haft resten av dagen ledigt. Så vi var i the bottle shop och köpte en jägermeister till Heike i och med att hon fyller år på söndag.Och hon älskar jäger så varför inte liksom heheh. 
Ikväll har vi planerat gå till en irländsk pub som finns här i stan och ta nån öl. Ska bli roligt att komma ut lite i och med att vi oftast bara sitter här "hemma" när vi inte jobbar. 
Och imorgon ska Heikes och Alex barn komma på besök så då ska vi fira Heikes födelsedag. Har träffat två av tre och dom är väldigt trevliga så det ska bli mysigt! 
Vi hade först tänkt stanna här i en månad men i och med att vi vill ha våra 88 dagar (till 2:a år visumet) så kommer vi nog stanna här i en och en halv månad till! Heike och Alex kan nämligen skriva på detta andra år kontraktet och vi trivs riktigt bra här så varför inte liksom. Men vi får se hur det blir :) 
Have a nice day everybody! 



En före bild på stolen 

Och en efter bild! Nice! 


En riktigt fin fågel! 

Mmm..is kaffe! 

Hahah ett 40 pack cigg!!! Sjukt stort! 

Trevlig helg till er allihopa!! <3 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: