Belivah!

Hej hej! 
Nu har jag äntligen wi-fi så jag kan blogga! 
Efter grisfarmen fick vi napp på ett yoga-center och där var jag i två veckor. När vi kom fram till huset blev jag väldigt exalterad för huset var riktigt fint och det låg uppe på ett berg,så utsikten var riktigt vacker. Huset påminde mig om lilo and stitch filmen hehe. Men vi fick oss en chock när hon visade hur vi skulle bo och leva. 
Vi skulle sova i en trädkoja med plåtar på utsidan. Vi hade ingen riktig toalett heller!! Inget handfat :o 
Under trädkojan hade vi våran "toalettstol" som bestod av en dunke som vi även var tvungna o tömma! 
Duschen var hemmagjord och det bodde paddor under den också haha. 
Vi hade inget rinnande vatten heller utan all vår vatten var regnvatten. Så vattnet i duschen var regnvatten som blev uppvärmd med hjälp av kompost. Även när vi tömde våra "toalettstol" gjorde vi kompost av det hahah. 
Vårt kök var i ett garage och vi hade bara en liten gas spis med en platta och ett litet kylskåp. 
Deras kost var också lite speciell haha. 
Man kunde inte blanda maten hur som helst heller. Enligt dom kan man inte äta pasta,potatis eller ris med kött för det påverkar matsmältningen hehe. Så det enda vi åt var kokta,ugnsbakade,stekta eller råa grönsaker till middag och lunch!
Men när Nathalie och Andrew (dom vi bodde hos) inte var hemma åt vi känguru! Det var köttfärs så vi åt det med pasta och det var riktigt gott!! 
Det var inget yoga-center heller hehe! Dem enda som gjorde yoga var vi och Nathalie haha! Jag förväntade mig att andra människor skulle komma dit och göra yoga men nope,där hade jag fel. 
Förutom alla konstigheter som vi fick uppleva i belivah hos Andrew och Nathalie så var paret riktigt snälla. Dom brydde sig verkligen om oss och dom ville inte att vi skulle gå hungriga,så det fanns alltid mycket bröd,jordnötssmör,flingor och sylt. 
Arbetet vi fick göra var inte alls jobbigt eller svårt faktiskt. Det enda vi gjorde var att måla lister i ett hus som som renoverades och sen skulle hyras ut. 
En av dagarna som vi fick ledigt åkte vi in till brisbane en av Australiens större städer. Där besökte vi en konstgjord strand med riktig sand som låg i utkanten av staden. Det var riktigt fint och coolt att se faktiskt hehe. 


Trädkojan vi sov i :D 


Kompost grejen vattnet blev uppvärmd i

Vårt kök/garage :D 





Här diskade vi med regnvatten ;) 


Toalettstolen hahah :D 

Duschen :D 



Vackra brisbane! 



Konstgjorda poolen :D 


30 grader varm hade vi den dagen! 





Och en glad Denise på donken :D 

Just nu är jag på ett annat berg som heter mount tamborine hos ett äldre par. Kommer blogga mer om detta stället jag är på nu om några dagar :) 
Många kramar så får ni alla ha det riktigt bra så länge! 
Ciaoooo!